Diye Konuştu
Diye Konuştu
SON DAKİKA

‘Cennet anaların ayakları altındadır’

Samsun’un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi’nde kurulan bir halk pazarında, alışveriş yaptıktan sonra aldığı meyve ve sebzeleri kendi imkanlarıyla evine taşıyan yaşlı kadının ortaya koyduğu görüntüler, Türk kadınının emekçi yanını ortaya koydu, diğer yandan Hz.

‘Cennet anaların ayakları altındadır’

Samsun’un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi’nde kurulan bir halk pazarında, alışveriş yaptıktan sonra aldığı meyve ve sebzeleri kendi imkanlarıyla evine taşıyan yaşlı kadının ortaya koyduğu görüntüler, Türk kadınının emekçi yanını ortaya koydu, diğer yandan Hz. Muhammed (S.A.V.)’ın Kur-an’ı Kerim’de geçen hadisini hatırlattı.

GÖRENLERİN TAKDİRİNİ TOPLADI
Pazar tezgahlarından seçerek aldığı meyve ve sebzeleri bir kasaya dolduran yaşlı kadın, aldığı bir çuval biberi de sağ omzuna yüklendi. Yaşlı kadının, omzunda bir biber çuvalını taşıması ve bir eliyle de meyve ve sebzeleri koyduğu kasayı iple çekmesi görenlerin takdirini topladı. İsmi öğrenilemeyen kadın, daha sonra gözlerden uzaklaştı.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor