Ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan Simge Barankoğlu, Taha Özer, Eda Alboya, Ebru Arman, Arif İskilip ve Heves Güzel, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Soruşturma kapsamında emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli, tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi. Mahkeme, yapılan değerlendirme sonrası şüphelilerin tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Operasyonların, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütüldüğü ve soruşturmanın çok yönlü şekilde sürdüğü öğrenildi.
Soruşturmanın dikkat çeken isimlerinden Simge Barankoğlu’nun, geçmişte de dolandırıcılık suçlamasıyla yargılandığı biliniyor. Barankoğlu, 2021 yılında yürütülen bir operasyon kapsamında tutuklanmış, daha sonra serbest bırakılmıştı.
Son operasyonda yeniden gözaltına alınan Barankoğlu, mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma kapsamında tutuklanan bir diğer isim olan Taha Özer’in de dosyada yer alan deliller doğrultusunda mahkemece tutuklanmasına karar verildi.
Yetkililer, Özer’in de aralarında bulunduğu şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda yeni gelişmelerin yaşanabileceğini belirtti.
Haber Bültenimize Abone Olun
Gündemdeki önemli haberleri diyekonustu.com’dan e-posta kutunuza alın
Gizlilik Bildirimi: Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamıza ve Hizmet Şartlarımıza bakabilirsiniz.
Yasaklı madde ele geçirildi
Soruşturma kapsamında tutuklanan isimlerden Heves Güzel’in Antalya’daki evinde yapılan aramalarda, sentetik ecza hapları ve uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi. Ele geçirilen maddelerin dosyaya delil olarak eklendiği bildirildi.
diyekonustu.com
Tüm Gündem Haberleri için TIKLAYIN
