diyekonustu.com
diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Samsun opera binasında fare avı!

Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin (SAMDOB) başı farelerle dertte. Yönetim, opera ve bale binasına giren fareleri yakalamak için merdivenlere kapanlar kurdu.

Google Haberler'de diyekonustu.com'u takip edin Takip Et
Samsun opera binasında fare avı!

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail

Samsun Devlet Opera ve Balesi’nde fare skandalı yaşanıyor. Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ardından İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin de (SAMDOB) başı farelerle dertte. 

KAPANLAR YERLEŞTİRİLDİ

Devlet Opera ve Balesi yönetimi, hayvanları yakalamak için hizmet binası içerinde bazı önlemler aldı. Yönetim, binada dolaşan fareleri yakalamak için merdivenlere ve bazı bölgelere kapanlar yerleştirdi. Yönetim istilacı olarak bilinen fareleri yakalamak için, kapanlarla gayret gösteriyor.

Devlet Opera ve Balesi Türkiye’de yalnızca Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Mersin ve Samsun’da bulunuyor.

Tolga Birgücü

diyekonustu.com

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor