1. Haberler
  2. Gündem
  3. Minik Ecrin cinayetine yayın yasağı isteyecekler!

Minik Ecrin cinayetine yayın yasağı isteyecekler!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Minik Ecrin cinayetine yayın yasağı isteyecekler!

Samsun Kent Haber‘in haberine göre; Samsun’un Vezirköprü ilçesinde kaybolan ve haftalardır hiç bir iz dahi bulanamayan 1.5. yaşındaki Ecrin Kurnaz olayında, bebeğin aile içi ilişkilerinin  Vezirköprü ilçesinin tanıtımının zarar verdiği iddiası ile Ecrin Kurnaz ile ilgili haberlere yayın yasağı talebinin gündeme getirilmesi tepkilere neden oldu.

Vezirköprü ilçesinde bir gazetenin genel yayın yönetmeni, Ecrin Kurnaz olayına bağlı olarak kayıp bebeğin aile ilişkilerinin Vezirköprü ilçesinin tanıtımına zarar verdiğini belirterek, “Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası,  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Taşıyıcılar Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Manifaturacılar Esnaf Odası, Madeni İşler Esnaf Odası, Bakkallar Esnaf Odası, Türk Hava Kurumu Vezirköprü Temsilciliği, Avcılar Derneği, Türk Eğitim Sen, Eğitim Bir Sen  Eğitim-İş ve Eğitim Sen vs. taşın altına biran önce elini koymalı. Yayın yasağının konulması Vezirköprü’nün olumsuz tanıtımını büyük ölçüde önlemiş olacaktır. Kimsenin nemelazım deme hakkı yok!” diyerek çağrı yaptı.

YAYIN YASAĞI TALEBİNDE BULUNULACAK
Gazetecinin bu çağrısına ise Vezirköprü Ticaret Sanayi Odası Başkanı Fişekçi destek vererek yayın yasağı talebinde bulunacaklarını söyledi.

Yayın yasağı talebi ile ilgili gazete genel yayın yönetmeninin, “Yayın yasağının konulması Vezirköprü’nün olumsuz tanıtımını büyük ölçüde önlemiş olacaktır. Kimsenin nemelazım deme hakkı yok” demesi ise kan dondurdu. Gazetenin genel yayın yönetmeni bu sözleri ile 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ı değersizleştirdi.

Bir gazetecinin 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz olayı ile ilgili ilçenin tanıtımına zarar veriyor gerekçesi ile yayın yasağı talebinde bulunması utanç verdi. Zira ortada 1.5 yaşındaki bir bebeğin başına ne geldiği sorusu henüz cevap bulmamışken, ilçenin tanıtımını dert eden bu arkadaşların gazetecilik adına böyle bir talebi gündeme getirmeleri, şaşkınlıkla karşılandı.

Devlet neye yayın yasağı getireceğini sizden mi öğrenecek! Ortada 1.5 yaşındaki bir bebek var.. Öldü mü, öldürüldü mü başına ne geldiği belli değilken, çıkıp birilerinin “İlçemizin tanıtımına zarar veriyor” gibi utanç verici bir gerekçe ile Ecrin Kurnaz olayının aydınlatılması için yapılan yayınlara ‘yayın yasağı’ konulmasını gündeme getirmesi ‘Koyun can derdinde kasap et derdinde’ ata sözünü hatırlattı.

Minik Ecrin cinayetine yayın yasağı isteyecekler!

Minik Ecrin cinayetine yayın yasağı isteyecekler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

diyekonustu.com - Samsun Haber, Gündem ve Son Dakika Samsun Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!