diyekonustu.com
diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Kayyum Gürsel Tekin’den vatandaşa: Or*spu çocuğu

CHP İstanbul İl Kongresi’ne açılan dava sonucu İl Başkanı Özgür Çelik ve yönetimi görevden alındı, yerine kayyum olarak Gürsel Tekin atandı. Kayyum Tekin’in 2015’te bir CHP üyesine ağır küfürler ettiği görüntüler yeniden gündeme geldi.

Google'da diyekonustu.com'u takip edin... Takip Et
Kayyum Gürsel Tekin’den vatandaşa: Or*spu çocuğu

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail

CHP İstanbul İl Kongresi’ne açılan dava ile İl Başkanı Özgür Çelik ve yönetimi mahkeme kararıyla görevden uzaklaştırıldı, yerine kayyum olarak Gürsel Tekin atandı.

Gürsel Tekin’in kayyum heyetinden iki kişi dün heyetten çekildiğini açıkladı.

Bu olayların ardından, kayyum Gürsel Tekin’in 2015 yılında bir CHP üyesi vatandaşla ettiği kavga gündeme geldi.

Görüntülerde, Tekin’in “Ben CHP üyesiyim” diyen vatandaşa “S*ktir” dediği ardından vatandaşın “Anca fotoğraf çektirin” cevabına da “Ulan ağzını yırtarım it herif” dediği duyuldu. Görüntülerin devamında Tekin’in yanındaki kişinin vatandaşa “Seni bulacağım” dediği Tekin’in de devamında, “Or*spu çocuğu” ifadelerini kullandığı görüldü.

odatv.com

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor