İlkadım Belediyesi’nde silahlı kavga

26.06.2020 | 12:10
ilkadim belediyesinde silahli kavga h1542 c54e0

thegergedan.com‘un haberine göre; 31 Mart 2020’de gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde İYİ Partili Necattin Demirtaş tarafından belediyede işe alınma sözü aldıklarını ve sözün tutulmadığını iddia eden işçiler dün belediye bahçesinde yaptıkları basın açıklamasının ardından bugün de İlkadım Belediyesi’ne geldi.

İLKADIM BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ’NE GELDİLER

 

İddiaya göre: bir grup vatandaş, ‘yerel seçim döneminde kandırıldıkları’ ve ‘iş istedikleri’ gerekçesi ile İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne geldi ve burada Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile görüşmek istediklerini söyledi.

SÖZLÜ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

 

Başkan Necattin Demirtaş ile görüşmek isteyen vatandaşlara, izin verilmezken gerginlik çıktı. Bu esnada çıkan gerginlik, sözlü tartışma sonrası kavgaya dönüştü.

‘ÇEKMECEDE BULUNAN SİLAHI ELİNE ALDI’ İDDİASI

 Bir diğer iddiaya göre; belediyede yaşanan kavga esnasında ‘kandırıldık’ diyen bir vatandaş, buradaki bir çekmecede bulunan silahı ele geçirdi. Vatandaşa, başkanlık koruma ekipleri müdahale etti.

CAM VE PENCERELER KIRILDI

 Kavga esnasında belediyedeki birden çok cam ve kapı penceresi kırıldı. Olay, Jandarma ekiplerinin gelmesi ile son buldu.

Kaynak: https://thegergedan.com/samsun-ilkadim-belediyesinde-silahli-kavga/

ilkadim belediyesinde silahli kavga h1542 c54e0