diyekonustu.com
diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

Galatasaray’da sezon öncesi sürpriz ayrılık: Kulüpten açıklama

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nda sportif direktör Vladimir Micov ile yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı kulüp, eski oyuncusuna teşekkür ederken, yeni sezon öncesi basketbol şubesindeki yapılanma çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberler'de diyekonustu.com'u takip edin Takip Et
Galatasaray’da sezon öncesi sürpriz ayrılık: Kulüpten açıklama

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nda sportif direktörlük görevinde değişiklik yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp, eski oyuncularından Vladimir Micov ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, bir dönem Galatasaray forması da giyen Micov’un sportif direktörlük görevindeki birlikteliğinin sona erdiği belirtilirken, görev süresince verdiği katkılar nedeniyle teşekkür edildi. Açıklamada, Sırp basketbol adamına kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarı dilekleri de iletildi. 

Vladimir Micov, geçtiğimiz yılın aralık ayında Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nda sportif direktörlük görevine getirilmişti. Kulübün eski oyuncularından olan Micov, kısa süren yöneticilik döneminin ardından sarı-kırmızılı ekibe veda etti. 

Galatasaray yönetiminin, yeni sezon planlaması kapsamında basketbol şubesindeki yapılanmayı sürdürmesi bekleniyor.

diyekonustu.com

Son Haberler

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor