Fatih Altaylı’nın “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla gözaltına alınması ve ardından tutuklanması sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ünlü, “Darısı diğer müfterilerin başına” ifadelerini kullandı.
Cübbeli’nin paylaşımı şöyle;
“Ne hikmetse, başlarına bela gelecek ve hapse girecek olanlar önce bizim caminin avlusuna işiyorlar. Ondan sonra belayı buluyorlar. Buna misal olarak Ali Kalkancı’yı, Çevik Bir’i, Tuncay Özkan’ı, Ebu Hanzala’yı, Ebu Haris’i, Alparslan Kuytul’u, Fatih Nurullah’ı, Adnan Oktar’ı, Merdan Yanardağ’ı, Hüsnü Mahalli’yi, Barış Pehlivan’ı, Murat Ağırel’i, Muhittin palazoğlu’nu, Ekrem İmamoğlu’nu, Ümit Özdağ’ı, İsmail Saymaz’ı sayabiliriz son halka olarak da Fatih Altaylı bu silsileye eklendi. Tabii ki bir kısmı hapse girmedi ama mezara girdi. Ben bu olanları kendi iyiliğime değil, onların iftira ve kötülüklerine bağlıyorum. Bir de hapse girmeyip memleketten kaçıp bir daha dönemeyen FETÖ’cüleri sayacak olursak, kıyamete kadar liste uzar. Darısı diğer müfterilerin başına gelsin.”
Cübbeli’nin söz konusu çıkışı, yıllarca aynı televizyon programlarında yer aldığı Altaylı’yla geçmişine rağmen geldiği için kamuoyunda dikkat çekti. Gazeteciye “iftiracı” nitelemesi yapan Ünlü’nün açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdığı gibi, çok sayıda kullanıcıdan tepki aldı.
diyekonustu.com