diyekonustu.com
diyekonustu.com
$ DOLAR
-
-
€ EURO
-
-
BİTCOİN
-
-
ÇEYREK ALTIN
-
-
BİST 100
-
-
GRAM ALTIN
-
-
TAM ALTIN
-
-
PETROL
-
-
ONS ALTIN
-
-
Tüm Piyasalar →

CHP Samsun’da deprem: Başkan görevden alındı

Gelen son dakika bilgisine göre: Samsun'da CHP Havza İlçe başkanının ardından CHP Asarcık İlçe Başkanı da görevden alındı.

Google'da diyekonustu.com'u takip edin... Takip Et
CHP Samsun’da deprem: Başkan görevden alındı

Paylaşma seçenekleri

Bu haberi sosyal medya hesaplarında veya mesajlaşma uygulamalarında paylaş.

E-posta Facebook X X p Pinterest W WhatsApp T Telegram in LinkedIn @ Threads r Reddit
0
Mail

TOLGA BİRGÜCÜ (ÖZEL HABER) – Samsun’da, CHP Asarcık ilçe Başkanı Cemal Baskın da görevden alındı.

CHP ayyuka çıkan taciz iddiaları ve diğer yüz kızartıcı skandallarıyla konuşulmaya devam ederken, 2022 yılının Ekim ayı içerisinde genel merkezden Havza İlçe Başkanı Halil Alkan’ın görevden alınması kararı çıkmıştı. 

Gelen son dakika bilgisine göre, Cemal Baskın başkanlığındaki Asarcık ilçe teşkilatı da görevden alındı.

SKANDAL İL BAŞKANI DA GENEL SEÇİM ÖNCESİ GÖREVDEN ALINIYOR!

Öte yandan diyekonustu.com’un CHP Genel Merkezi’ndeki kaynaklarından ulaştığı bilgilere göre: kentte çalışmalarının aksine hakkında çıkan bir çok skandal iddia ve haberlerle adı gündeme gelmeye devam eden CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel’in, 2023 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanan genel seçimler öncesi görevden alınacağı iddiaları gündemde.

diyekonustu.com

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Sonraki haber hazırlanıyor