Atakum Belediyesi ekipleri, üç ayların müjdecisi ve yılın son kandili Regaip Kandili nedeniyle vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.
BELEDİYE TESİSLERİNDE HAZIRLANDI

Kutsal ve özel günlerin geleneksel lezzeti olan kandil simitleri, Atakum Belediyesi tesislerinde usta aşçılar tarafından hazırlandı. Ekipler, aşçıların pişirdiği binlerce kandil simidini özenle paketledi ardından vatandaşlarla buluşturmak üzere yola koyuldu. Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in kutlama mesajının yer aldığı paketler, kent sınırları içerisindeki camilerde yatsı namazının hemen ardından vatandaşlara dağıtıldı.
BAŞKAN TÜRKEL VATANDAŞLARIN KANDİLİNİ KUTLADI

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Regaip Kandili dolayısıyla paylaştığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“Tüm vatandaşlarımızın, üç ayların habercisi ve 2025 yılının son kandili olan Regaip Kandili’ni yürekten kutluyorum. Maneviyatıyla hepimize huzur veren bu kutsal gecede ibadetlerimizin ve dualarımızın kabul olmasını birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirerek halkımıza ve tüm insanlara sağlık, barış ve bereket getirmesini dilerim.”
diyekonustu.com
Tüm Samsun haberleri için TIKLAYIN

