Atakum Belediyesi Kadir Gecesi’nde lokma dağıttı

Atakum Belediyesi Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara lokma dağıttı.
17.03.2026 | 16:27
Atakum Belediyesi Kadir Gecesi'nde lokma dağıttı

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel öncülüğünde art arda sosyal belediyecilik çalışmalarının gerçekleştirildiği Atakum’da, dini ve özel günlerde vatandaşlara kesintisiz hizmet sunuluyor. Başkan Türkel’in toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için geleneksel hale getirdiği dini ve özel gün ikramları, Kadir Gecesi’nde de devam etti. 

BELEDİYE TESİSLERİNDE TİTİZLİKLE HAZIRLANDI

Belediyenin usta aşçıları,  Atakum Belediyesinin tesislerinde Kadir Gecesi’ne özel binlerce lokma hazırladı. Geleneksel ikramlar, özenle paketlendikten sonra belediye araçlarıyla Atakum’un dört bir tarafına ulaştırıldı. Kent sınırları içerisindeki camilerde yatsı namazının ardından ikramları dağıtan ekipler, Başkan Türkel’in mesajını ileterek vatandaşların Kadir Gecesi’ni  kutladı. 

Atakum Belediyesi Kadir Gecesi'nde lokma dağıttı

“AYDINLIK GÜNLERE VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel paylaştığı mesajda Kadir Gecesi’nin ülkemizde ve dünya güzel gelişmeler için başlangıç olmasını dileyerek şu ifadeleri kullandı: “Bin aydan mübarek olan Kadir Gecesi’ni, karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Maneviyatıyla ışık olan ve toplumsal bağımızı daha da güçlendiren bu mübarek gecede, tüm dualarımızın ve ibadetlerimizin kabul olmasını, Kadir Gecesi’nin birlik ve beraberliğimizi artırarak ülkemizde ve dünyada barış, huzur, bereketin hakim olduğu aydınlık günlere vesile olmasını dilerim.”

diyekonustu.com
Tüm Samsun Haberleri için TIKLAYIN

Yorum yazın...