diyekonustu.com – Samsun Valiliği’nin destekleriyle S.S. Kavak Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, LAODİKEA Kadın Girişimi Üretim ve İşetme Kooperatifi, Kızılırmak Kadın Girişimi Üretim ve İşetme Kooperatifi, Yakakent Kadın Girişimi Üretim ve İşetme Kooperatifi, Havza İlk Kıvılcım 1919 Kadın Girişimi Üretim ve İşetme Kooperatifi’nin ortaklığında kentteki bir alışveriş merkezinde yöresel ürün sergisi açıldı.
VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Kırsalda kadınların el emekleriyle ürettikleri yüzlerce ürün, görücüye çıktı. Hepsi birbirinden değerli ve doğal olan ürünler, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 4 gün boyunca sergilenerek satışa sunulan yöresel ürünler, kırsaldaki kadınlara gelir olarak geri döndü.
OKUYUCU: DOĞAL ÜRÜNE İLGİ VAR
Sergiyle ilgili konuşan S.S. Kavak Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Zeynep Okuyucu, “Kırsalda kadın emeğini desteklemek amacıyla açtığımız sergimiz büyük ilgi gördü. Özellikle pandemi süreci nedeniyle doğal ve yöresel ürünlere yönelim var ve bu bizi mutlu ediyor. Sergimizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.