Halit Doğan: Samsunspor bizim baş tacımız

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Yılport Samsunspor’u ziyaret ederek kulüp yetkilileriyle bir araya geldi. SBB Başkan Adayı Doğan, “Şehrimizin markası, kırmızı beyazlı sevdamız Samsunpor’umuzun her zaman yanındayız” diye konuştu.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsunspor’u ziyaret etti.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’ın Samsunspor ziyaretinde; AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve MHP İl Başkanı Burhan Mucur’da yer aldı. Nuri Asan Tesisleri’ndeki ziyarete; Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Samsunspor Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan ile İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır ve Futbol Direktörü Fuat Çapa katıldı.

DOĞAN: TARAFTARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Samsunspor’un şehrin en önemli markası olduğunu belirten AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Şehrimizi Süper Lig’de temsil eden Samsunspor’umuz hepimizin gurur kaynağı. Köklü tarihiyle, bize yaşattıkları sevinçlerle Samsunspor’umuz bu şehrin ortak paydası. Ortak değerlerimize ne kadar sahip çıkarsak o kadar ileriye gideriz, bu bilinçle hareket ediyoruz. Kulüp yetkililerimize teşekkür ediyorum nazik misafirperverlikleri için. Takımımızın, taraftarımızın her zaman yanındayız. Her zaman belirtiyorum Samsun bizim sevdamız, Samsunspor bizim baş tacımız. Şimdiden takımımıza oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

diyekonustu.com

 

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir