3 çocuk annesiydi, umutları ilk gün soldu! CHP’li meclis üyesi isyan etti

Samsun'un İlkadım ilçesinde sabah saatlerinde otomobilin çarptığı 3 çocuk annesi Hatun Kabadayı hayatını kaybetti. Kadının bir balık fabrikasında işe başlayacağı ilk gün olduğu öğrenildi. CHP'li Meclis Üyesi Ender Çıkla, yetkililere çağrı yaptı.
11.05.2026 | 17:57
3 çocuk annesiydi, umutları ilk gün soldu! CHP'li meclis üyesi isyan etti

Samsun’un İlkadım ilçesinde sabahın erken saatlerinde bir trafik kazası, üç çocuk annesi bir kadının hayatını koparıp götürdü. Hatun Kabadayı (50), işe başlayacağı ilk gün yolun karşısına geçerken bir otomobilin altında kalarak olay yerinde can verdi. Kazanın ardından eşi ve oğlunun gözyaşları yürekleri dağladı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Ankara Yolu Anadolu Bulvarı Toybelen mevkiinde sabaha karşı 08.30 sularında patlak verdi. Mahmut Murat G. yönetimindeki 55 AIK 340 plakalı otomobil, Samsun’dan Kavak istikametine ilerlerken karşıya geçmeye çalışan Kabadayı’yı biçer gibi çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan anne, olay yerinde hayata veda etti.

İlk gün, ilk trajedi

3 çocuk annesiydi, umutları ilk gün soldu! CHP'li meclis üyesi isyan etti

Kabadayı’nın, bir balık fabrikasında işe başlamak üzere evden çıktığı öğrenildi. Dolmuştan inip çalışacağı fabrikanın karşısına geçmeye çalışırken yazgısıyla karşılaştı. Üç evladı için daha iyi bir yaşam umuduyla yola çıkan kadının, işe ilk günü aynı zamanda son günü oldu.

Aile feryadıyla sarsıldı

Kazanın hemen ardından olay yerine koşan eşi Ali Kabadayı ve oğlu Aydın Kabadayı, acılarını haykırdı. Yol ortasında annelerinin ve eşlerinin cansız bedenine sarılıp gözyaşı döken aile bireylerinin feryadı, çevredeki herkesi derinden üzdü. Yakınlarının ağıtları adeta sessizliği paramparça etti.

Jandarmanın olay yerindeki titiz incelemesinin ardından Hatun Kabadayı’nın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı‘na kaldırıldı.

3 çocuk annesiydi, umutları ilk gün soldu! CHP'li meclis üyesi isyan etti

Meclis üyesi Ender Çıkla’dan çağrı

İlkadım Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ender Çıkla ise kazanın ardından yetkililere seslendi. Çıkla, bölgede yaya güvenliğini tehdit eden eksikliklerin bir an önce giderilmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

“Burada bir canımız gitti bugün, Hatun teyzemiz gitti. Daha kaç canımızın gitmesi gerekiyor? Burası anayol, trafiğin yoğun olduğu bir yol. Buraya acilen bir kavşak çalışması, ışıklandırma lazım. Burda bugün ekmek parası için Hatun teyzemizi kaybettik. Daha kaç canımızın gitmesi gerekiyor ki bu yol kavşaklandırılıp, ışıklandırılsın?”

İşte o açıklama:

diyekonustu.com
Tüm Samsun Haberleri için TIKLAYIN

Yorum yazın...