Samsun Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Samsun Şoförler Odası Başkan Adayı Mustafa Akca, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Eğitim camiasının fedakâr neferlerini saygı ve minnetle selamlayan Akca, öğretmenlerin toplumun geleceğini inşa eden en değerli emekçiler olduğunu vurguladı.

Akca mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır’ sözünde ifade ettiği gibi, ülkemizin geleceği öğretmenlerimizin özverili çalışmalarına emanettir. Nesiller yetiştiren, çocuklarımızı bilgiyle, ahlakla ve değerlerle buluşturan tüm öğretmenlerimize minnettarız.
Görevini büyük bir sabır, sevgi ve fedakârlıkla sürdüren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ebediyete irtihal etmiş tüm eğitimcilerimizi rahmetle anıyor, görevi başında olan kıymetli öğretmenlerimize sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir meslek hayatı diliyorum.”
Akca, mesajının sonunda eğitimin toplumsal gelişmenin temel taşı olduğunu belirterek, öğretmenlere verilen değerin ülkenin geleceğine verilen değer olduğunu ifade etti.
diyekonustu.com
Daha fazla Samsun Haberleri için tıklayın…

