HABER - TOLGA BİRGÜCÜ
İYİ Partili İlkadım Belediyesi, yolsuzluk, usulsüzlük ve adam kayırma ile çalkalanıyor.
2019 yerel seçimlerinde başkan seçilen Necattin Demirtaş'ın göreve geldiği günden bu yana projelerin aksine yolsuzluklarla gündeme gelmeye devam eden İlkadım Belediyesi, şimdi de 'bankamatikçi personel' skandalıyla gündemde.
diyekonustu.com'un gündeme getirdiği, belediyeye gitmeden maaş aldığı iddia edilen kişilerden bir tanesinin Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın danışmanın akrabası olduğu iddia edildi.
İlgili haberler:
İYİ Partili belediyede yolsuzluk bağırıyor! Belediye çalışanlarından mesaj yağmuru
İYİ Partili İlkadım Belediyesi için yolsuzluk iddiası: Yüzlerce 'bankamatikçi personel' mi var?
Samsun'da bir akraba pazarlığı daha: İYİ Parti ve MHP'li başkanları yeğenlerini birbirine pasladı
Samsun'da yolsuzluk: İlkadım Belediyesi'nden müteahhitle beraber moloz vurgunu!
Samsun'da iki günde iki yolsuzluk: İlkadım Belediyesi'nden müteahhite 'yıkım' kıyağı!
İlkadım Belediyesi'nden 'yolsuzluk' açıklaması geldi: Gereken ceza verilecek
Samsun Valiliği ve İlkadım Belediyesi'ne isyan: Neredesiniz?
DEMİRTAŞ'IN DANIŞMANIN KARDEŞİ
İddiaya göre: İlkadım Belediyesi'nde, Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın danışmanlığını yapan M.A.'nın kardeşi S.A., kurumda istihdam edilmesine rağmen işe gelmiyor.
BAŞKAN NECATTİN DEMİRTAŞ GÖZ YUMUYOR
Gündeme getirdiğimiz 'İYİ Partili İlkadım Belediyesi için yolsuzluk iddiası: Yüzlerce 'bankamatikçi personel' mi var?' başlıklı haberimizde iddia edilen isimlerden birinin S.A. olduğu ve Başkan Demirtaş'ın usulsüzlüğe gözyumduğu kaydedildi.
MHP'Lİ BELEDİYE İLE YEĞEN TAKASI!
Öte yandan geçtiğimiz Ocak ayında; MHP'li Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ve İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş arasına kadro pazarlığı yapıldığı iddia edilmişti. Asarcık Belediyesi Meclis üyelerinden birinin yeğeni M.K.'nın İlkadım Belediyesi'nde, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın yeğeni E.B.'nin ise Asarcık Belediyesi'nde sözleşmeli personel olarak işe başlatıldığı gelen iddialar arasındaydı.
diyekonustu.com