- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Samsun'un Çarşamba ilçesi, Eğercili Mahallesi'nde kurulan biyokütle enerji santralinde yaşandığı iddia edilen patlamayı konuşuyor. İddiaya göre, Oltan ve Köleoğlu adlı enerji şirketinin ovada kurduğu santralde patlama meydana geldi. Santralin soğutma turbinde güçten kaynaklı yaşanan patlama sonucu hasar oluştu ve bakım ve onarım kaynaklı bir haftalık üretim arası verildi.
SANTRAL ŞİRKETİNDEN JET AÇIKLAMA
Sosyal medyada ortaya konulan iddia üzerine, santralin kurucusu Oltan ve Köleoğlu adlı enerji şirketinden 'KAMUOYUNA ACİL AÇIKLAMA' açıklama geldi.
Açıklamayı eksiksiz yayınlıyoruz;
Öte yandan, santraldeki patlama iddiaları üzerine Eğercili Mahallesi'ndeki santralin bahçesinden şirket yetkilileri sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yaptı. Yapılan canlı yayında da, santralde herhangi bir patlama olmadığı kaydedildi.






HABERE YORUM YAZIN

-
Türkiye bu olayı konuşuyor: Samsun'da bir baba eşini çocuğunun gözleri önünde öldüresiye dövdü
-
Polis eve zor girdi: 45 yaşındaki adamın ölümü şüpheli
-
Samsun'da yangın paniği: Çatıya dökülen sıcak kül odunluğu yaktı
-
İki kardeş göçük altında can verirken namaza gitmişlerdi: AFAD ekibine soruşturma
-
Samsun Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası'nda yangın: 6 itfaiye aracı müdahale etti
-
Hamile eşini uçurumdan attı Türkiye turu yaptı
-
Polisimizi şehit etmişti: Cezaevinde kendini astı
-
Günün olayı: Çıplak kadın şehri ayağa kaldırdı