- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Bozoğlu, OMÜ Rektörlüğü görevine adaylığını duyurdu.
1994 yılından beri de OMÜ’de görev yapan Prof. Dr. Mehmet Bozoğlu’nun akademik ilgi alanları arasında; Tarım ve Gıda Politikası, Uluslararası Tarım Ticareti, Arz ve Değer Zinciri, Sürdürülebilirlik, Avrupa Birliği Ortak Tarım Politikası, Çiftçi Örgütlenmesi, Gıda Güvencesi ve Güvenliği, Fındık Politikası, Kültür balıkçılığı, İklim Değişikliği, Politika Etki Analizleri yer alıyor.
FINDIK SEKTÖRÜYLE İLGİLİ UZMANLIĞI VAR
Fındık sektörü ile ilgili konularda uzmanlığı da bulunan Prof. Dr. Mehmet Bozoğlu’nun doktora tezini de, Türkiye’de Fındık Piyasalarını Geliştirmeye Yönelik Alternatif Politikalar oluşturdu.
Bir dönem Ziraat Fakültesi dekan yardımcılığı da yapan Prof. Dr. Bozoğlu’nun ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi ile proje koordinatörlüğü bulunuyor.






HABERE YORUM YAZIN

-
OMÜ’lü öğrenciler engelliler için stüdyoya girdi
-
Eğitim İş’ten sert seçmeli ders tepkisi: Tarikatları okullarımıza sokturmayız
-
Yüz yüze sınavlar ertelendi!
-
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor: MEB'den sınavlarla ilgili açıklama!
-
Kreşler, anaokulları, etüt merkezleri ve kurslar kapandı mı? İşte son durum....
-
Çarşamba Medya Akademisi sona erdi
-
Bakanlıktan 81 ile genelge: Sınavlar okullarda yüz yüze yapılacak
-
Okullar ne zaman açılacak? Tarih belli oldu