- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
diyekonustu.com - Muğla'nın Milas ilçesinde kickboks sporcusu 14 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz'den 13 gündür haber alınamıyor. Milas'ta annesi ve 2 erkek kardeşiyle yaşayan, babası Antalya'da çalışan kickboks sporcusu Nesibe Betül Tüysüz, 1 Şubat'ta evinden ayrıldı, bir daha da kendisinden haber alınamadı. Endişelen annesi Derya Tüysüz, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusu yaptı. Polis ekipleri, kayıp kız çocuğunun bulunması için arama çalışması başlattı, ancak şu ana kadar sonuç alınamadı.

Nesibe Betül Tüysüz
'BANA GELDİĞİNİ İSPATLA'
haber48.com.tr'den Cavit Akgün'ün haberine göre: Antalya'da makine operatörü olarak çalışan Caner Tüysüz, "Kızım dönmeyince eşim kayıp ihbarında bulunmuş. Bunun üzerine sosyal medya hesabı üzerinden kızımla konuştum. 'Bana sen gelirsen, ben eve dönerim' diye mesaj attı. Ben de durum üzerine Milas'a geldim. Bana "geldiğini ispatla" dedi. Otogardan fotoğraf attım. Fotoğraf attıktan sonra beni sosyal medyadan engelledi. Telefonuna cevap vermiyor. Haber alamıyorum. Tanıdığı arkadaşlarına sordum, evlerine gittim, belki oradadır diye. Ama kimsenin haberi yok, endişeliyim. Kızımı görenlerin Allah rızası için durumu emniyete bildirmelerini rica ediyorum" diye konuştu.






Etiketler: Nesibe Betül Tüysüz Nesibe Betül Tüysüz kayıp Nesibe Betül Tüysüz Muğla Nesibe Betül Tüysüz Muğla Milas Muğla haberleri Muğla Milas haberleri Milas haberleri Muğla son dakika Milas ilçesi haberleri
HABERE YORUM YAZIN

-
Samsun'da bebeğiyle beraber kendisini öldürmek istedi: Polise 'canım sıkıldı' dedi
-
Samsun'da bir intihar daha: 2 çocuk babası kendini öldürdü
-
Samsun'da cami müezzininin ayakkabısı çalındı
-
Samsun’da kan donduran görüntüler: Kavgada fırlatılan bıçak kafasına saplandı
-
Samsun'un Terme ilçesinde intihar: Odasında kendini astı
-
Aracı çalınmasın diye ev değiştirdi, yine çalmaya çalıştılar
-
YEDAŞ'ın çürük direği tarım arazisine devrildi: Çiftçinin 9 hayvanı telef oldu
-
Samsun'da korku dolu anlar: Çatıda yangın evde bebek!