Haber ara

Select theme:
CHP Samsun Dosyası

CHP’de fatura krizi: İl Sekreteri partiye reklam faturası kesmiş

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten şimdiki CHP Samsun il Sekreteri Burak Bulgurcuoğlunun, kurucu ortağı olduğu ve müdürlüğünü yaptığı bir şirket üzerinden CHP İlkadım ilçe Başkanlığına Reklam Danışmanlık Hizmet Bedeli başlıklı fatura kesildiği ortaya çıktı. diyekonustu.com, CHPde infial yaratan belgelerden bir tanesini daha siz okurlarımız için yayınlıyor.

| 2023-07-23 18:23:59
CHP’de fatura krizi: İl Sekreteri partiye reklam faturası kesmiş

TOLGA BİRGÜCÜ (ÖZEL HABER) - Samsunda, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yönetici ve üyeleriyle ilgili iddialar ayyuka çıktı. Taciz ve diğer iddiaların ardı arkası kesilmezken, parti içerisinde son gündeme gelen konulardan biri de parti genel merkezinde defalarca görev verilen şimdiki CHP Samsun İl Sekreteri Burak Bulgurcuoğlunun kurucu ortağı ve müdürü olduğu bir şirket üzerinden 2018 yılında CHP İlkadım İlçe Başkanlığına kesilen Reklam Danışmanlık faturası.

PARTİ İÇERİSİNDE İNFİAL YARATTI

R. A. Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üzerinden, CHP İlkadım İlçe Başkanlığına kesilen Reklam Danışmanlık Hizmet Bedeli başlıklı fatura, parti içerisinde infial yarattı.

CHPLİLER FATURAYI KABUL ETMİYOR

Partililer, CHPnin üyesi olan Bulgurcuoğlunun, kurucu ortağı ve müdürü olduğu şirket üzerinden böyle bir fatura kesilmesini kabul etmediklerini söylüyor.

İL VE İLÇE YÖNETİMİNE TEPKİ VAR

Çok sayıda parti üyesi, söz konusu alışverişle ilgili il yönetimi ve ilçe yönetiminde tepki göstermeye devam ediyor.

GENEL MERKEZDE DE GÖREVLER YAPTI

CHP Samsun İl Sekreteri Burak Bulgurcuoğlu'na daha önce CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı, CHP Gençlik Kolları Genel Sekreter Yardımcılığı, CHP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı gibi görevler verildi.

DAHA FAZLA