Diye Konuştu AMP
Yerel Haberler

Samsun’un Ladik ilçesinde değişim hamlesi… Başkan Topal: Arılar gibi çalışıyoruz

Samsun’un Ladik ilçesi şantiyeye döndü. Göreve geldiği günden ilk günlerde ilçedeki eksikleri tespit eden Belediye Başkanı Adnan Topal, ilgili birimlere müdahale talimatı verdi.

08 Eylül 2023, 13:49 · Diye Konuştu

Samsun’da 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ancak yakalandığı hastalık sonucu yaşama gözlerini yuman önceki belediye başkanının ardından göreve gelen Adnan Topal, Ladik İlçesinde çalışma atağı başlattı.

İLÇEDE DEĞİŞİM HAMLESİ BAŞLATTI

Göreve geldiği günden buyana ilçedeki problemleri tek tek tespit etmeye devam eden Belediye Başkanı Adnan Topal, değişim hamlesi başlattı. Sahaya inen Ladik Belediyesi ekipleri, ilçedeki tüm eksikliklere dokunmaya devam ediyor.

MAHALLELERDEKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

“Ahmetsaray Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşeme ve yol tadilatı devam ediyor. Şehreküstü Mahallesi’nde, park onarım-boyama yapıldı. İbi Mahallesi’nde arazi yolu tesviyesi yapıldı. Şehreküstü Mahallesi’nde yağmur suyu kanalı açıldı ve yine Şehreküstü Mahallesi’nde, kilitli parke taşı döşeme ve yol tadilatı devam ediyor.”

BAŞKAN TOPAL: ARILAR GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Ladik ilçe genelindeki ana arterlerde, sokak yol kenarlarında ve refüjlerde temizlik çalışmalarının sürdüğünü de belirten Başkan Adnan Topal, “İlçemize en iyi hizmeti vermenin uğraşı içerisinde azimle, süreklilikle ve gayretle arılar gibi çalışıyoruz” diye konuştu.

diyekonustu.com

#Adnan Topal #Ladik #ladik belediyesi #samsun
Paylaş: