Diye Konuştu AMP
Yerel Haberler

Avukatıyken sesi çıkmıyordu… CHP’li Atakum Belediyesi’ni eleştirmeye başladı…

Atakum Belediyesi’nin yıllarca sözleşmeli avukatlığını yapan İYİ Partili Selen Gülhan Çam, son günlerdeki açıklamalarıyla tepki topluyor.

28 Kasım 2023, 19:07 · Diye Konuştu

İYİ Parti Atakum İlçe eski başkanı Selen Gülhan Çam, son günlerdeki açıklamalarıyla dikkati çekiyor. Yıllarca CHP’li Atakum Belediyesi’nin sözleşmeli olarak avukatlığını yapan Çam, şimdilerde tam tersi hareket ediyor. Çam, belediye yönetimini, başarısızlıkla suçluyor.

amisoshaber.com’da yer alan habere göre: Atakum’da gelinen noktanın iç açıcı olmadığını belirten ve belediye yönetimini hedef alan Çam, Atakum ilçesinin bunu hak etmediğini söyledi.

AVUKATLIK YAPARKEN SUSKUNDU

Atakum Belediye Başkanlığı’na İYİ Parti’den aday olmak isteyen Selen Gülhan Çam’ın belediyenin avukatlığı yaptığı süre içerisinde, hiçbir eleştiride bulunmadan süreci geçirmesi de tepkiyle karşılanıyor.

ATAKUM HALKINDAN TEPKİ

Yaklaşık beş ay önce Atakum Belediyesi sözleşmeli avukatlığından ilişiğini kesen Selen Gülhan Çam’ın açıklamaları dikkat çekti. Atakumlu vatandaşlar, “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” dedi.

diyekonustu.com

#atakum belediyesi #CHP #İYİ Parti #seçim 2024 #Selen Gülhan Çam #yerel seçim
Paylaş: