Kavak’ta yol mesaisi: Başkan Şerif Ün hedef büyüttü

Kavak Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Başkan Şerif Ün'ün talimatıyla, ilçede ulaşım konforunu artırmak için çalışma başlattı.
Kavakta yol mesaisi 1

Kavak Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında sürdürdüğü yol yenileme ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Kavakta yol mesaisi 2

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, iş makineleriyle birlikte tespiti yapılan bölgelerde ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekiplerin son durağı Bekdemir Mahallesi oldu.

Başkan Şerif Ün: Amacımız yaşam standardını yükseltmek

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, çalışmaların vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik olduğunu belirterek şöyle konuştu:

Serif Un 2024 4
Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün

“Bekdemir Mahallemizde, bozulan yolların onarılması ve yeni yol düzenlemeleri için ekiplerimizi seferber ettik. İlçemizin tüm mahallelerinde ihtiyaç önceliğine göre hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız her bir hemşehrimizin güvenli ve kaliteli ulaşım imkanına kavuşmasını sağlamak.”

Kavakta yol mesaisi 3

Başkan Ün, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak mahalle halkının hizmetine sunulacağını ifade ederek, Kavak genelinde altyapı ve üstyapı yatırımlarının planlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

diyekonustu.com