
Toplantıda, tarım ve kırsal kalkınma alanında yürütülebilecek projeler ile iki kurumun birlikte hayata geçirebileceği sosyal sorumluluk çalışmaları masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, iş birliğinin hem Atakum hem de bölge için yeni fırsatlar yaratacağı vurgulandı.
Başkan Tuncay Seven: Adımlarımız için güçlü bir zemin oluşturduk

Atakum Kent Konseyi Başkanı Tuncay Seven, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, “Karadeniz Rotary Kulübü ile bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduk. Ortak projelerimiz ve iş birliği olanakları üzerine çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bu buluşma, gelecekte atacağımız yeni adımlar için güçlü bir zemin oluşturdu” dedi.
Seven, misafirperverlikleri ve destekleri için Karadeniz Rotary Kulübü’ne teşekkür ederek, iş birliğinin ilerleyen süreçte somut projelere dönüşeceğinin altını çizdi.
Tolga Birgücü
diyekonustu.com

