Başkan Şerif Ün: Kavak için gece-gündüz çalışıyoruz

04.11.2024 | 14:24
Kavak Belediye Baskani Serif Un Gece Gunduz Calisiyoruz Kasim 2024

Kavak Belediyesi ‘Temiz Bir Kavak’ sloganıyla çıktığı yolda ilçede başlattığı temizleme çalışmalarına köşe bucak devam ediyor. Belediye Başkanı Şerif Ün, “Daha temiz, daha sağlıklı ve huzur dolu bir çevre için görev başındayız” diye konuştu.

  • diyekonustu.com – Haber Merkezi

Samsun’un Kavak ilçesinde altyapıdan üstyapıya, sosyal çalışmalardan sorumluluk projelerine kadar her alanda çalışmalarını sürdüren Kavak Belediyesi, ‘Temiz Bir Kavak’ sloganıyla başlattığı temizleme çalışmalarına ilçede aralıksız devam ediyor.

kavak belediyesi temizleme calismalari kasim 2024 1

Ekipler, Parklardan yollara, sokak aralarından mahalle meydanlarına kadar her köşede çalışma yürütüyor.

BAŞKAN ÜN: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, çalışmalarla ilgili şu ifadelere yer verdi:

kavak belediyesi temizleme calismalari kasim 2024 3

“Temiz Bir Kavak” sloganıyla çıktığımız bu yolda, ekiplerimiz ilçemizi köşe bucak temizlemeye devam ediyor. Parklardan yollara, sokak aralarından mahalle meydanlarına kadar her köşede çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Daha temiz, daha sağlıklı ve huzur dolu bir çevre için görev başındayız. Kavak’ımızın güzelliklerini korumak ve ilçemizi hep birlikte daha yaşanabilir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.”

kavak belediyesi temizleme calismalari kasim 2024 6
kavak belediyesi temizleme calismalari kasim 2024 5
kavak belediyesi temizleme calismalari kasim 2024 4

diyekonustu.com