Atakum’da cami ve mezarlıklarda bayram mesaisi… Başkan Türkel: Ekiplerimiz titizlikle çalıştı

08.04.2024 | 22:01
Atakum Da Cami Ve Mezarliklarda Bayram Mesaisi Baskan Turkel Ekiplerimiz Titizlikle Calisti 9751 Jpg

TOLGA BİRGÜCÜ

Samsun’da Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin dört bir yanında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

661439993658c

Dün camilerde temizlik çalışmaları yapan ekipler bugün de Ramazan Bayramı dolayısıyla yakınlarının kabirlerini ziyarete gelecek vatandaşlar için ilçedeki mezarlıklarda yoğun mesai yaptı.

OTLAR TEMİZLENDİ, YOLLAR YIKANDI

661439815504b

Atakum’daki mezarlıkları tek tek temizleyen ekipler, büyümüş otları temizledi, yol süpürme ve yıkama çalışmasının yanı sıra bakım ve onarım da gerçekleştirdi.

TÜRKEL: EKİPLERİMİZ TİTİZLİKLE ÇALIŞTILAR

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, “Mübarek Ramazan Bayramı öncesinde ekiplerimiz ilçemizdeki mezarlıklarımızda yoğun mesai harcıyor. Hemşehrilerimizin yakınlarının kabirlerini temiz bir ortamda, huzur ve rahatlık içerisinde ziyaret etmeleri için çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştirdik. Ben bu vesileyle ahirete intikal eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, hemşehrilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum, büyüklerimizin ellerinden ve küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Nice mutlu bayramlara” diye konuştu.

6614399cb2f676614399fce46e661439b355182661439bc98945

 

diyekonustu.com