19 Mayıs’ta ‘Festivanin Zirvesi: Derece yapan sporcular ödüllendirildi

19 Mayis Ta Festivanin Zirvesi Derece Yapan Sporcular Odullendirildi 2688 Jpg

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali’nde etkinlik programı devam etti.

19 Mayıs Belediyesi’nce doğa tutkunlarını bir araya getiren ve çeşitli yarışmalarla renklenen NebiyanFest’te Bilek Güreşi Yarışmaları, 15 Temmuz Millet Meydanı’nda yapıldı.

64ff0c04aa056

Gençlerin ve büyüklerin kıyasıya güç gösterisinde bulunduğu yarışmalarda derece yapan sporculara ödülleri verildi.

19 yaş altı 60 kg’da Yasin Duman birinci olurken, ikinci Oğuzhan Kahya, üçüncü ise Ali Deniz oldu.

19 yaş altı 80 kg’da Enes İnce’nin bileği bükülmezken birinci oldu, Yüksel Sağlam ikinci, Zafer Uncu da üçüncü oldu.

64ff0c20efa5f

19 yaş altı 100 kg’da Niyazi Kulah birincilik kürsüsüne çıkarken, , Gürhan Ada Gürel ikinci ve Muhammet Mücahit Soylu da üçüncü oldu.

Kızlar Kategorisinde 19 yaş altında Emine Hatun Cebeci rakiplerini yenip birinci olurken, ikinci Elif Sena Kalkan, Beyza Kılıç ise üçüncü oldu.

64ff0c1435384

Büyükler 80 kg’da Murat Kökalp birinci, Hamza Gündüz ikinci, Ahmet Şengül ise üçüncü olurken, Büyükler 100 kg’da Burak Deniz birinci, M. Emin Kılıç da ikinci olarak derece yaptı.

64ff0c076a622

1-3 Eylül tarihleri arasında doğa tutkunlarını buluşturdukları dolu dolu etkinlik takvimiyle heyecanlı, eğlenceli bir Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali yaşadıklarını hatırlatan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Bilek Güreşi yarışmalarında derece yapan sporcuları tebrik ederek, başarılar diledi.

diyekonustu.com